okładka

Ciastkarstwo : technologia dla szkół zasadniczych

Dojutrek, Czesław, Pietrzyk, Andrzej, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: cop. 2000.

Ciasta, Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Dojutrek, Czesław
Pietrzyk, Andrzej
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Ciastkarstwo : technologia dla szkół zasadniczych
ISBN
83-02-07846-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
cop. 2000.
Objętość
422, [2] s., [12] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
664.6(075.3.053.7)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Ciasta
Technologia żywności
Podręcznik
020
%a 8302078468
080
%a 664.6(075.3.053.7)
100
%a Dojutrek, Czesław
245
%a Ciastkarstwo : %b technologia dla szkół zasadniczych /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c cop. 2000.
300
%a 422, [2] s., [12] s. tabl. kolor. : %b il. ;%b il. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Ciasta
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Pietrzyk, Andrzej
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07846-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 39348K
Sygnatura: 664.6
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane