Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Mikrobiologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
579:663/664+637](075.3)
Informacje dodatkowe
Dla uczniów kl. I zsz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
Dla kl. I zsz, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód: technik technologii żywności.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Żywność mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych
Mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych
080
%a 579:663/664+637](075.3)
080
%a 579:663/664+637](075.3)
245
%a Mikrobiologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1998
%e (Warsz. :%e (Warsz. :
%f Wojs.ZG).%f Wojs.ZG).
300
%a 163, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b il., fot., 1 wykr. ;
%c 21 cm.
521
%a Dla uczniów kl. I zsz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
521
%a Dla kl. I zsz, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód: technik technologii żywności.
650
%a Mikrobiologia
%v podręcznik dla szkół zawodowych
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x mikrobiologia
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne