Author
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2856-4 : zł 43
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 3 uaktual.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Additional information
Podręcznik dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spoży- wczego. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Object passwords
Żywność prozdrowotna
Żywność prozdrowotna podręcznik akademicki
Żywność wygodna podręcznik akademicki
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a 389, [1] s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys.,tabl.,wykr.;%b rys., tab., wykr. ;%b rys.,tabl.,wykr.;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Podręcznik dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spoży- wczego. Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Technologia żywności
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Żywność wzbogacona
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Żywność wygodna
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność prozdrowotna
%v podręcznik akademicki
700
%a Świderski, Franciszek
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2856-4 : zł 43