okładka

Smak : zapiski o kulturze i zmysłach

Dubrow, Jehanne, Gomola, Aleksander (1963- ). Tłumaczenie, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego

Rok wydania: 2025.

Filozofia kultury, Jedzenie, Literatura, Smak, Tematy i motywy, Zmysły, Esej

dostępne:

0 z 1

Autor
Dubrow, Jehanne
Gomola, Aleksander (1963- ). Tłumaczenie
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Tytuł
Smak : zapiski o kulturze i zmysłach
ISBN
978-83-233-5493-2
Miejsce wydania
Kraków :
Wydawnictwo
Bo.wiem - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
Rok wydania
2025.
Objętość
158, [2] strony ;
Rozmiary
21 cm.
Seria
Seria ze Smakiem
Hasła przedmiotowe
Filozofia kultury
Jedzenie
Literatura
Smak
Tematy i motywy
Zmysły
Esej
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 145-[148]. Indeks.
020
%a 9788323354932
100
%a Dubrow, Jehanne
245
%a Smak : %b zapiski o kulturze i zmysłach
260
%a Kraków : %b Bo.wiem - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, %c 2025.
300
%a 158, [2] strony ; %c 21 cm.
490
%a Seria ze Smakiem
504
%a Bibliografia na stronach 145-[148]. Indeks.
650
%a Filozofia kultury
650
%a Jedzenie
650
%a Literatura
650
%a Smak
650
%a Tematy i motywy
650
%a Zmysły
655
%a Esej
700
%a Gomola, Aleksander %d (1963- ). %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
920
%a 978-83-233-5493-2

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 18180
Sygnatura: 39
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2026/01/13

Najczęściej wypożyczane