Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
Starzyńska, Feliksa, Ners, Anna
Rok wydania: 1986
Potrawy mięsne
dostępne:
1 z 1
Autor
Starzyńska, Feliksa
Ners, Anna
Tytuł
Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa
ISBN
83-209-0481-1 zł 150
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Spółdzielcze,
Rok wydania
1986
Objętość
101, [3] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [103].- Indeksy. Bibliogr. s. [103].- Indeksy.
Hasła przedmiotowe
Potrawy mięsne
020
%a 8320904811
080
%a 641.5.021
100
%a Starzyńska, Feliksa
245
%a Domowe przetwarzanie i konserwowanie mięsa /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Spółdzielcze,
%c 1986
%e (Inowr :%e (Inowr :
%f DK).%f DK).
300
%a 101, [3] s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [103].- Indeksy.%a Bibliogr. s. [103].- Indeksy.
650
%a Potrawy mięsne
700
%a Ners, Anna
920
%a 83-209-0481-1 zł 150
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 12517
Sygnatura: 641
Sygnatura: 641
Status: Do wypożyczenia