Bochwic-Ivanovska, Małgorzata Tłumaczenie
Montignac, Michel (1944-2010).
Tytuł
50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym
ISBN
978-83-88108-34-1 : zł 36
Miejsce wydania
Warszawa :
Seria
Przepisy Montignaca / Michel i Suzy Montignac
Hasła przedmiotowe
Metoda Montignac
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 128. Bibliogr. s. 128.
245
%a 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym /
260
%a Warszawa :
%b Artvitae,
%c 2012.
300
%a 128 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
490
%a Przepisy Montignaca / Michel i Suzy Montignac
504
%a Bibliogr. s. 128.%a Bibliogr. s. 128.
650
%a Potrawy dietetyczne
655
%a Mięso
%x kucharstwo i przetwórstwo.
655
%a Potrawy dietetyczne.
700
%a Bochwic-Ivanovska, Małgorzata
%e Tłumaczenie
800
%a Montignac, Michel
%d (1944-2010).
920
%a 978-83-88108-34-1 : zł 36