okładka

100 potraw ze śledzi

Szepietowski, Dionizy

Rok wydania: 1966.

Śledź oceaniczny kucharstwo i przetwórstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Szepietowski, Dionizy
Tytuł
100 potraw ze śledzi
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Rok wydania
1966.
Numer wydania
Wyd. 4.
Objętość
47, [1] s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
641/642
:641/642
Hasła przedmiotowe
Śledź oceaniczny kucharstwo i przetwórstwo
Informacje dodatkowe
Dla gospodyń domowych i dla kuchmistrzów w zakładach gastronomicznych.
080
%a 641/642
080
%a :641/642
100
%a Szepietowski, Dionizy
245
%a 100 potraw ze śledzi /
250
%a Wyd. 4.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1966.
300
%a 47, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 23 cm.
521
%a Dla gospodyń domowych i dla kuchmistrzów w zakładach gastronomicznych.
650
%a Śledź oceaniczny %x kucharstwo i przetwórstwo

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 06447
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane