okładka

Smaki ziemi strzelińskiej

Trojnacka, Agnieszka Redakcja

Rok wydania: cop. 2011.

Kuchnia śląska, Food habits Poland Strzelin Region., Cooking Poland Strzelin Region., kuchnia poradnik, gastronomia poradnik, Strzelin (woj. dolnośląskie ; okolice) etnografia

dostępne:

0 z 1

Autor
Trojnacka, Agnieszka Redakcja
Tytuł
Smaki ziemi strzelińskiej
ISBN
978-83-932600-0-3
Miejsce wydania
Strzelin :
Wydawnictwo
Starostwo Powiatowe,
Rok wydania
cop. 2011.
Objętość
284, [6] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
641.55/.56
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 163. Bibliogr. s. 163.
Hasła przedmiotowe
Kuchnia śląska
Food habits Poland Strzelin Region.
Cooking Poland Strzelin Region.
kuchnia poradnik
gastronomia poradnik
Strzelin (woj. dolnośląskie ; okolice) etnografia
020
%a 9788393260003
080
%a 641.55/.56
245
%a Smaki ziemi strzelińskiej /
260
%a Strzelin : %b Starostwo Powiatowe, %c cop. 2011.
300
%a 284, [6] s. : %b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 163.%a Bibliogr. s. 163.
650
%a Kuchnia śląska
650
%a Food habits %z Poland%z Strzelin Region.
650
%a Cooking %z Poland%z Strzelin Region.
650
%a gastronomia %v poradnik
650
%a kuchnia %v poradnik
651
%a Strzelin (woj. dolnośląskie ; okolice) %x etnografia
700
%a Trojnacka, Agnieszka %e Redakcja
920
%a 978-83-932600-0-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 26613
Sygnatura: 64/ Zbiory regionalne
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/12/31

Najczęściej wypożyczane