![book cover](/SkNewWeb/pictures/get_cover_local.jpg?id=14306&idAuthorize=886)
Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wiśniewska, Małgorzata Red.
Year of publication: 2009.
Żywność, eka, Zywność technologia podręcznik, Podręczniki akademickie
available:
1 from 1
Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wiśniewska, Małgorzata Red.
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
978-83-204-3610-5
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2009.
Issue number
Wyd. 8, uaktual. (2 dodr.).
Volume
584 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Object passwords
Żywność
eka
Zywność technologia podręcznik
Podręczniki akademickie
020
%a 9788320436105
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8, uaktual. (2 dodr.).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowo-Techniczne,
%c 2009.
300
%a 584 s. :
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Zywność
%v podręcznik
%x technologia
650
%a eka
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
700
%a Wiśniewska, Małgorzata
%e Red.
920
%a 978-83-204-3610-5
Available items
1.
Accession: 26122
Signature: 664(075.3.053.7)
Signature: 664(075.3.053.7)
Status: Checked in