okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1982

Gastronomia urządzenia urządzenia, Żywność technologia urządzenia. technologia urządzenia, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-01423-0 70 zł
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1982
Objętość
189, [3] s. :
Rozmiary
20 x 21 cm.
UKD
64.024.3/.5(075.3)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [191]. Bibliogr. s. [191].
Dla kl. I tech. gastronom.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia urządzenia
Żywność technologia urządzenia. technologia urządzenia
Podręcznik
020
%a 8302014230
080
%a 64.024.3/.5(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1982 %e (Bydg :%e (Bydg : %f WSiP).%f WSiP).
300
%a 189, [3] s. : %b il. tab. 2 wykr. ;%b il. tab. 2 wykr. ; %c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [191].%a Bibliogr. s. [191].
521
%a Dla kl. I tech. gastronom.
650
%a Gastronomia %x urządzenia%x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.%x technologia%x urządzenia
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-01423-0 70 zł

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 59794
Sygnatura: 64 czyt. dor.
Status: Do czytelni