Autor
Berdowski, Janusz B.
Tytuł
HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points = Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności
ISBN
83-917060-0-1 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Seria
Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
UKD
614.3:663/664:637](07)
Informacje dodatkowe
Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteczka Jakości Europejskiego Instytutu Jakości.
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
080
%a 614.3:663/664:637](07)
100
%a Berdowski, Janusz B.
245
%a HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points =
%b Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli : system zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności /
260
%a Warszawa :
%b EIJ,
%c 2003.
300
%a 320 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
490
%a Biblioteczka Jakości / Europejski Instytut Jakości
500
%a Na okł. odmienna nazwa serii: Biblioteczka Jakości Europejskiego Instytutu Jakości.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
920
%a 83-917060-0-1 : zł 59