book cover

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Świderski, Franciszek

Year of publication: 2003

Żywność, Żywność technologia podręcznik akademicki

available:

1 from 1

Author
Świderski, Franciszek
Title
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna
ISBN
83-204-2856-4
Place of publication
Warszawa
Publishing house
Wydawnictwo Naukowo-Techniczne
Year of publication
2003
Issue number
Wyd.3 uaktualnione
Volume
389, [1] s.
Dimensions
24 cm
UDC
664(075.8)
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
Object passwords
Żywność
Żywność technologia podręcznik akademicki
020
%a 8320428564
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna
250
%a Wyd.3 uaktualnione
260
%a Warszawa %b Wydawnictwo Naukowo-Techniczne %c 2003
300
%a 389, [1] s. %b il. ; %c 24 cm
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
650
%a Żywność
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
700
%a Świderski, Franciszek
920
%a 83-204-2856-4

Available items

1.
Accession: 82263
Signature: 82263
Status: Checked in

Most often borrowed