Białka w żywności i żywieniu : praca zbiorowa
Gawęcki, Jan (1944- ). Red.
Rok wydania: 1998.
Białko spożywcze
dostępne:
1 z 1
Autor
Gawęcki, Jan (1944- ). Red.
Tytuł
Białka w żywności i żywieniu : praca zbiorowa
ISBN
83-7160-085-2 (AR)
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego : Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia,
Rok wydania
1998.
Objętość
107 s., [4] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ;
Hasła przedmiotowe
Białko spożywcze
020
%a 8371600852
245
%a Białka w żywności i żywieniu :
%b praca zbiorowa /
260
%a Poznań :
%b Katedra Higieny Żywienia Człowieka. Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego :%b Instytut Danone. Fundacja Promocji Zdrowego Żywienia,
%c 1998.
300
%a 107 s., [4] s. tabl. kolor. :
%b rys., tab.;
%c 24 cm.
490
%a Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ;
650
%a Białko spożywcze
700
%a Gawęcki, Jan
%d (1944- ).
%e Red.
920
%a 83-7160-085-2 (AR)
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: N23672
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
Najczęściej wypożyczane
Dodano do listy egzemplarz: