okładka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3

Łuszczki, Barbara, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. 4pbl.

Rok wydania: 1999.

Żywność technologia., Żywność towaroznawstwo., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Łuszczki, Barbara
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. 4pbl.
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04514-4 (cz. 3)
83-02-03340-5 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 3.
Objętość
234, [2] s. :
Rozmiary
21 cm.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [236].
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia.
Żywność towaroznawstwo.
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302045144
020
%a 8302033405
100
%a Łuszczki, Barbara
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. %n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 3.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999.
300
%a 234, [2] s. : %b fot., rys. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [236].
650
%a Żywność %x technologia.
650
%a Żywność %x towaroznawstwo.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.%a 4pbl.
920
%a 83-02-04514-4 (cz. 3)
920
%a 83-02-03340-5 (całość)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: N24237
Sygnatura: 641 Podr.
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane