Author
Dwiecki, Krzysztof
Jasińska-Stępniak, Aldona
Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Title
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Year of publication
cop. 2016.
Issue number
Wyd. 3. poszerz.
Object passwords
Chemia analityczna stosowanie
Additional information
Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz. Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2016.
300
%a 165 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna
%x stosowanie
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.
700
%a Dwiecki, Krzysztof
700
%a Jasińska-Stępniak, Aldona
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)