okładka

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa

Bednarski, Włodzimierz, Dziuba, Jerzy Redakcja., Fornal, Łucja Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2009.

Białko spożywcze, Peptydy, Żywność biochemia., Peptydy, Białka pokarmowe, Białka roślinne, Bazy danych o białkach, Białka roślinne działanie szkodliwe, Nadwrażliwość pokarmowa, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Bednarski, Włodzimierz
Dziuba, Jerzy Redakcja.
Fornal, Łucja Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3582-5 : zł 89
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2009.
Objętość
476, [4] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
(075.8)
577.1
664.014
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
Hasła przedmiotowe
Białko spożywcze
Peptydy
Żywność biochemia.
Peptydy
Białka pokarmowe
Białka roślinne
Bazy danych o białkach
Białka roślinne działanie szkodliwe
Nadwrażliwość pokarmowa
Podręcznik
020
%a 9788320435825
080
%a (075.8)
080
%a 577.1
080
%a 664.014
245
%a Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2009.
300
%a 476, [4] s. : %b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
650
%a Białko spożywcze
650
%a Peptydy
650
%a Żywność %x biochemia.
650
%a Peptydy
650
%a Białka pokarmowe
650
%a Białka roślinne
650
%a Bazy danych o białkach
650
%a Białka roślinne %x działanie szkodliwe
650
%a Nadwrażliwość pokarmowa
655
%a Podręcznik
700
%a Bednarski, Włodzimierz
700
%a Dziuba, Jerzy %e Redakcja.
700
%a Fornal, Łucja %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3582-5 : zł 89

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 1229
Sygnatura: 1351/BP
Status: Do wypożyczenia