okładka

Jeszcze się kiedyś spotkamy

Witkiewicz, Magdalena (1976- ).

Rok wydania: 2019.

II wojna światowa (1939-1945), Osiedle mieszkaniowe, Spostrzeganie interpersonalne, Konflikt rodzinny, Powieść, Sagi, 1901-2000, 1939-1945, 1989-2000, 2001-

dostępne:

1 z 1

Autor
Witkiewicz, Magdalena (1976- ).
Tytuł
Jeszcze się kiedyś spotkamy
ISBN
978-83-8075-682-3
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Filia,
Rok wydania
2019.
Objętość
516 stron ;
Rozmiary
20 cm.
Informacje dodatkowe
Bibliografia.
Hasła przedmiotowe
II wojna światowa (1939-1945)
Osiedle mieszkaniowe
Spostrzeganie interpersonalne
Konflikt rodzinny
Powieść
Sagi
1901-2000
1939-1945
1989-2000
2001-
020
%a 9788380756823
100
%a Witkiewicz, Magdalena %d (1976- ).
245
%a Jeszcze się kiedyś spotkamy /
260
%a Poznań : %b Filia, %c 2019.
300
%a 516 stron ; %c 20 cm.
504
%a Bibliografia.
648
%a 1901-2000
648
%a 1939-1945
648
%a 1989-2000
648
%a 2001-
650
%a II wojna światowa (1939-1945)
650
%a Osiedle mieszkaniowe
650
%a Spostrzeganie interpersonalne
650
%a Konflikt rodzinny
655
%a Powieść
655
%a Sagi
920
%a 978-83-8075-682-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: i20.889
Sygnatura: 821.162.1-3
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane