okładka

Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Prószyński Media

Rok wydania: 2015.

Mięso kucharstwo i przetwórstwo.

dostępne:

2 z 2

Autor
Prószyński Media
Tytuł
Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa
ISBN
978-83-7961-153-9 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Prószyński Media,
Rok wydania
2015.
Objętość
176 s. :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Encyklopedia gotowania ; 02/2015.
Hasła przedmiotowe
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 9788379611539
245
%a Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa /
260
%a Warszawa : %b Prószyński Media, %c 2015.
300
%a 176 s. : %c 21 cm.
490
%a Encyklopedia gotowania ; %v 02/2015.
650
%a Mięso %x kucharstwo i przetwórstwo.
710
%a Prószyński Media
920
%a 978-83-7961-153-9 :

Dostępne egzemplarze

1.
2.

Najczęściej wypożyczane