Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa
Prószyński Media
Rok wydania: 2015.
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
dostępne:
2 z 2
Autor
Prószyński Media
Tytuł
Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa
ISBN
978-83-7961-153-9 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Prószyński Media,
Rok wydania
2015.
Objętość
176 s. :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Encyklopedia gotowania ; 02/2015.
Hasła przedmiotowe
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 9788379611539
245
%a Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa /
260
%a Warszawa :
%b Prószyński Media,
%c 2015.
300
%a 176 s. :
%c 21 cm.
490
%a Encyklopedia gotowania ;
%v 02/2015.
650
%a Mięso
%x kucharstwo i przetwórstwo.
710
%a Prószyński Media
920
%a 978-83-7961-153-9 :
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 17127
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 16793
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia