Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wiśniewska, Małgorzata Red.
Rok wydania: 2009.
Żywność, Podręczniki akademickie
dostępne:
1 z 1
Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wiśniewska, Małgorzata Red.
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
978-83-204-3610-5
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2009.
Numer wydania
Wyd. 8, uaktual. (2 dodr.).
Objętość
584 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Hasła przedmiotowe
Żywność
Podręczniki akademickie
020
%a 9788320436105
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8, uaktual. (2 dodr.).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowo-Techniczne,
%c 2009.
300
%a 584 s. :
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
700
%a Wiśniewska, Małgorzata
%e Red.
920
%a 978-83-204-3610-5
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 27990
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia