Od lekarza do kucharza
Myłek, Danuta, Centrum Alergii Progres
Rok wydania: 2014.
Alergia pokarmowa dietetyka dietetyka, Książka kucharska
dostępne:
1 z 1
Autor
Myłek, Danuta
Centrum Alergii Progres
Tytuł
Od lekarza do kucharza
ISBN
978-83-939769-0-4 : zł 34,80
Miejsce wydania
Stalowa Wola :
Wydawnictwo
Centrum Alergii Progres,
Rok wydania
2014.
Objętość
224 s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
615.874
616-056
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Alergia pokarmowa dietetyka dietetyka
Książka kucharska
020
%a 9788393976904
080
%a 615.874
080
%a 616-056
080
%a 641.55/.56
100
%a Myłek, Danuta
245
%a Od lekarza do kucharza /
260
%a Stalowa Wola :
%b Centrum Alergii Progres,
%c 2014.
300
%a 224 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
650
%a Alergia pokarmowa
%x dietetyka%x dietetyka
655
%a Książka kucharska
710
%a Centrum Alergii Progres
920
%a 978-83-939769-0-4 : zł 34,80
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 000-036463
Sygnatura: 61
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia