Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy
Leśniak, Władysław (1937-2017)
Year of publication: 2002.
Przemysł fermentacyjny, Food Biotechnology, Technologia żywności, Podręcznik
available:
0 from 0
Author
Leśniak, Władysław (1937-2017)
Title
Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy
ISBN
83-7011-566-7
Place of publication
Wrocław :
Publishing house
Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego,
Year of publication
2002.
Volume
343 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:579.6:577](075.8)
Additional information
Bibliogr.
Object passwords
Przemysł fermentacyjny
Food Biotechnology
Technologia żywności
Podręcznik
020
%a 8370115667
080
%a 663/664:579.6:577](075.8)
100
%a Leśniak, Władysław
%d (1937-2017)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b procesy fermentacji i biosyntezy /
260
%a Wrocław :
%b Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego,
%c 2002.
300
%a 343 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Przemysł fermentacyjny
650
%a Food
%x Biotechnology
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
920
%a 83-7011-566-7

