okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Bednarski, Włodzimierz Red., Reps, Arnold Red., Adamczak, Marek, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.

Rok wydania: 2013.

Biotechnologia, Żywność technologia, Podręczniki akademickie

dostępne:

0 z 0

Autor
Bednarski, Włodzimierz Red.
Reps, Arnold Red.
Adamczak, Marek
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-7926-074-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
WNT,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wyd. 2, zm.
Objętość
498 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Żywność technologia
Podręczniki akademickie
020
%a 9788379260744
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2, zm.
260
%a Warszawa : %b WNT, %c 2013.
300
%a 498 s. : %c 24 cm.
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność %x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Red.
700
%a Reps, Arnold %e Red.
700
%a Adamczak, Marek
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a 978-83-7926-074-4

Dostępne egzemplarze

Najczęściej wypożyczane