book cover

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Witczak, Agata Redakcja, Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja, Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Year of publication: 2023.

Alergia pokarmowa, Pasożyty, Substancje niebezpieczne i szkodliwe, Substancje dodatkowe do żywności, Zanieczyszczenia mikrobiologiczne, Żywność, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Witczak, Agata Redakcja
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Title
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
ISBN
978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
PWN,
Year of publication
2023.
Issue number
Wydanie 1 - dodruk 4. Wydanie 1 - dodruk 4.
Volume
XII, [2], 296 stron :
Dimensions
24 cm.
Additional information
Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
Object passwords
Alergia pokarmowa
Pasożyty
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Substancje dodatkowe do żywności
Zanieczyszczenia mikrobiologiczne
Żywność
Podręcznik
020
%a 9788301212995
245
%a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne /
250
%a Wydanie 1 - dodruk 4.%a Wydanie 1 - dodruk 4.
260
%a Warszawa : %b PWN, %c 2023.
300
%a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
650
%a Alergia pokarmowa
650
%a Pasożyty
650
%a Substancje niebezpieczne i szkodliwe
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Zanieczyszczenia mikrobiologiczne
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
700
%a Witczak, Agata %e Redakcja
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %e Redakcja
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)

Available items

1.
Accession: id056748
Signature: 61
Status: Checked in

Most often borrowed