Autor
Świderski, Franciszek Redakcja
Tytuł
Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakości
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Żywność towaroznawstwo.
Postępowanie z żywnością metody
245
%a Towaroznawstwo żywności przetworzonej :
%b technologia i ocena jakości /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 501 s. :
%b il., wykr. ;%b il., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Żywność
%x towaroznawstwo.
650
%a Postępowanie z żywnością
%x metody
650
%a Technologia żywności
700
%a Świderski, Franciszek
%e Redakcja