okładka zastępcza

Białka w żywności i żywieniu

Gawęcki, Jan, Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)

Rok wydania: 2003.

Białko spożywcze, Białka pokarmowe, Wartość odżywcza, Białka roślinne, Białka mleka, Białka jaj spożywczych

dostępne:

1 z 1

Autor
Gawęcki, Jan
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
Tytuł
Białka w żywności i żywieniu
ISBN
83-7160-316-9
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664:613.2:577.1
Informacje dodatkowe
Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Białko spożywcze
Białka pokarmowe
Wartość odżywcza
Białka roślinne
Białka mleka
Białka jaj spożywczych
020
%a 8371603169
080
%a 664:613.2:577.1
245
%a Białka w żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Poznań : %b Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, %c 2003.
300
%a 109, [1] s., [4] s. tabl. kolor. : %b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 ukazało się w serii: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Nazwy aut. na s. 4.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Białko spożywcze
650
%a Białka pokarmowe
650
%a Wartość odżywcza
650
%a Białka roślinne
650
%a Białka mleka
650
%a Białka jaj spożywczych
700
%a Gawęcki, Jan
710
%a Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
920
%a 83-7160-316-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 34860
Sygnatura: 664:613.2:577.1
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane