Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wiśniewska, Małgorzata Red.
Year of publication: 2009.
Żywność, Podręczniki akademickie
available:
1 from 1
Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wiśniewska, Małgorzata Red.
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
978-83-204-3610-5
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2009.
Issue number
Wyd. 8, uaktual. (2 dodr.).
Volume
584 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
Additional information
Bibliogr. Indeks.
Object passwords
Żywność
Podręczniki akademickie
020
%a 9788320436105
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 8, uaktual. (2 dodr.).
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowo-Techniczne,
%c 2009.
300
%a 584 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. Indeks.
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
700
%a Wiśniewska, Małgorzata
%e Red.
856
%u http://www.dzb.pl/F?func=direct&local_base=WBP01&doc_number=001030997
920
%a 978-83-204-3610-5
Available items
1.
Accession: 23986
Signature: 65/69
Signature: 65/69
Status: Checked in