book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1997

Technologia żywności, Technologia żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2139-X zł 34,50
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1997
Issue number
Wyd. 6.
Volume
582, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664.8
Additional information
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks. Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 832042139X
080
%a 664(075.8)
080
%a 664.8
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 6.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1997 %e (Gliw. :%e (Gliw. : %f "Greg").%f "Greg").
300
%a 582, [2] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2139-X zł 34,50

Available items

1.
Accession: 39344
Signature: W664.8
Status: Checked in

Most often borrowed