Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
Bednarski, Włodzimierz Red. Red., Reps, Arnold Red. Red., Adamczak, Marek
Year of publication: 2001.
Biotechnologia, Żywność, Podręczniki akademickie
available:
1 from 1
Author
Bednarski, Włodzimierz Red. Red.
Reps, Arnold Red. Red.
Adamczak, Marek
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2562-X
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2001.
Volume
489 s. :
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Biotechnologia
Żywność
Podręczniki akademickie
020
%a 832042562X
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2001.
300
%a 489 s. :
%c 24 cm.
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Red.%e Red.
700
%a Reps, Arnold
%e Red.%e Red.
700
%a Adamczak, Marek
920
%a 83-204-2562-X
Available items
1.
Accession: G21174
Signature: 579.6
Signature: 579.6
Status: Checked in