okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość / technologia, higiena, jakość

Anders, Elżbieta, Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja, Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Mięso drobiowe, Higiena, Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Anders, Elżbieta
Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja
Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość / technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 1. (dodr.).
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
(075.8)
614.3
637.5
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe
Higiena
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
020
%a 9788320436013
080
%a (075.8)
080
%a 614.3
080
%a 637.5
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość /%b technologia, higiena, jakość /
250
%a Wyd. 1. (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Mięso drobiowe
650
%a Higiena
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Kijowski, Jacek %d (1948- ) %e Redakcja
700
%a Grabowski, Tadeusz %c (technolog żywności) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 9718Cz
Sygnatura: 63
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane