Autor
Barone, Caterina Autor
Błaszczak, Agnieszka Tłumaczenie
Delia, Antonino Santi Autor
Tytuł
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
copyright 2017.
Objętość
113, [1] strona :
Hasła przedmiotowe
Biofilmy
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia przy rozdziałach. Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
245
%a Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowe PWN,
%c copyright 2017.
300
%a 113, [1] strona :
%b ilustracje, fotografie ;%b ilustracje, fotografie ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia przy rozdziałach.%a Bibliografia, netografia przy rozdziałach.
521
%a Dla chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
650
%a Pałeczki okrężnicy
650
%a Toksyny i antytoksyny
700
%a Barone, Caterina
%e Autor
700
%a Błaszczak, Agnieszka
%e Tłumaczenie
700
%a Caruso, Gabriella
%e Autor
700
%a Caruso, Giorgia
%e Autor
700
%a Delia, Antonino Santi
%e Autor
700
%a Laganà, Pasqualina
%e Autor
700
%a Mazzù, Francesco
%e Autor
700
%a Melcarne, Lucia
%e Autor
700
%a Parisi, Salvatore
%e Autor
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN