okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz, Reps, Arnold

Rok wydania: cop. 2001.

Biotechnologia Technologie fermentacyjne, Żywność, Inżynieria genetyczna, Biologia molekularna, Surowce, Podręczniki akademickie

dostępne:

0 z 0

Autor
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz
Reps, Arnold
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2562-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2001.
Objętość
486 s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia Technologie fermentacyjne
Żywność
Inżynieria genetyczna
Biologia molekularna
Surowce
Podręczniki akademickie
020
%a 832042562X
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2001.
300
%a 486 s. : %c 25 cm.
650
%a Biotechnologia %v Technologie fermentacyjne
650
%a Żywność
650
%a Inżynieria genetyczna
650
%a Biologia molekularna
650
%a Surowce
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz
700
%a Reps, Arnold
920
%a 83-204-2562-X

Dostępne egzemplarze

Najczęściej wypożyczane