book cover

Italia na talerzu

Gaudry, François-Régis, Pierini, Alessandra Autor, Solier, Stéphane Autor, Brunetti, Ilaria Autor, Dywan, Agnieszka Tłumaczenie, Łapiński, Paweł Tłumaczenie, Weksej, Aleksandra Tłumaczenie, Maréchal, Anna Redakcja, Społeczny Instytut Wydawniczy Znak

Year of publication: 2022.

Dziedzictwo kulinarne, Gastronomia, Kuchnia włoska, Kultura stołu, Produkt regionalny, Zwyczaje żywieniowe, Włochy, Przepisy kulinarne, Przewodnik kulinarny, Publikacja bogato ilustrowana

available:

1 from 1

Author
Gaudry, François-Régis
Pierini, Alessandra Autor
Solier, Stéphane Autor
Brunetti, Ilaria Autor
Dywan, Agnieszka Tłumaczenie
Łapiński, Paweł Tłumaczenie
Weksej, Aleksandra Tłumaczenie
Maréchal, Anna Redakcja
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
Title
Italia na talerzu
ISBN
978-83-240-8349-7 (oprawa twarda) : zł 229,99
Place of publication
Kraków :
Publishing house
Znak Koncept,
Year of publication
2022.
Issue number
Wydanie I.
Volume
463, [1] strona :
Dimensions
34 cm.
UDC
641
392.8(450)
Additional information
Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
Bibliografia na stronie 462. Indeksy. Bibliografia na stronie 462. Indeksy.
Object passwords
Dziedzictwo kulinarne
Gastronomia
Kuchnia włoska
Kultura stołu
Produkt regionalny
Zwyczaje żywieniowe
Włochy
Przepisy kulinarne
Przewodnik kulinarny
Publikacja bogato ilustrowana
020
%a 9788324083497
080
%a 641
080
%a 392.8(450)
100
%a Gaudry, François-Régis
245
%a Italia na talerzu /
250
%a Wydanie I.
260
%a Kraków : %b Znak Koncept, %c 2022.
300
%a 463, [1] strona : %b fotografie, ilustracje, mapy, portrety ;%b fotografie, ilustracje, mapy, portrety ; %c 34 cm.
500
%a Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie.
504
%a Bibliografia na stronie 462. Indeksy.%a Bibliografia na stronie 462. Indeksy.
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Gastronomia
650
%a Kuchnia włoska
650
%a Kultura stołu
650
%a Produkt regionalny
650
%a Zwyczaje żywieniowe
651
%a Włochy
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Przewodnik kulinarny
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Pierini, Alessandra %e Autor
700
%a Solier, Stéphane %e Autor
700
%a Brunetti, Ilaria %e Autor
700
%a Dywan, Agnieszka %e Tłumaczenie
700
%a Łapiński, Paweł %e Tłumaczenie
700
%a Weksej, Aleksandra %e Tłumaczenie
700
%a Maréchal, Anna %e Redakcja
710
%a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
920
%a 978-83-240-8349-7 (oprawa twarda) : zł 229,99

Available items

1.

Most often borrowed