okładka

Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Grimm, Hans-Ulrich (1955- )., Jurczak, Katarzyna Tłumaczenie, Wydawnictwo Vital

Rok wydania: 2021.

Suplementy diety, Wpływ na zdrowie ludzi, Opracowanie

dostępne:

1 z 2

Autor
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).
Jurczak, Katarzyna Tłumaczenie
Wydawnictwo Vital
Tytuł
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
ISBN
978-83-8168-903-8 (oprawa miękka)
Miejsce wydania
Białystok:
Wydawnictwo
Vital,
Rok wydania
2021.
Numer wydania
Wydanie II, dodruk.
Objętość
350, [2] strony ;
Rozmiary
21 cm.
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronach 315-350.
Hasła przedmiotowe
Suplementy diety
Wpływ na zdrowie ludzi
Opracowanie
020
%a 9788381689038
100
%a Grimm, Hans-Ulrich %d (1955- ).
245
%a Chemia w pożywieniu : %b jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
250
%a Wydanie II, dodruk.
260
%a Białystok: %b Vital, %c 2021.
300
%a 350, [2] strony ; %c 21 cm.
504
%a Bibliografia na stronach 315-350.
650
%a Suplementy diety
650
%a Wpływ na zdrowie ludzi
655
%a Opracowanie
700
%a Jurczak, Katarzyna %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Vital
920
%a 978-83-8168-903-8 (oprawa miękka)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-67672-DO
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: I-67673-DO
Sygnatura: 61
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/07/25

Najczęściej wypożyczane