Autor
Gawęcki, Jan (1944- ). Red.
Hryniewiecki, Lech (1929- ). Red.
Berger, Stanisław (1923- ).
Tytuł
Żywienie człowieka. T. 1, Podstawy nauki o żywieniu
ISBN
978-83-01-13947-6 (t. 1)
978-83-01-13954-4 (t. 1-2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Numer wydania
Wyd. 2 popr., 6 dodr.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie
Informacje dodatkowe
Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
020
%a 9788301139476 (t. 1)
020
%a 9788301139544 (t. 1-2)
245
%a Żywienie człowieka.
%n T. 1,
%p Podstawy nauki o żywieniu /
250
%a Wyd. 2 popr., 6 dodr.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowe PWN,
%c 2008.
300
%a 512, [1] s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
500
%a Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700
%a Gawęcki, Jan
%d (1944- ).
%e Red.
700
%a Hryniewiecki, Lech
%d (1929- ).
%e Red.
700
%a Berger, Stanisław
%d (1923- ).
920
%a 978-83-01-13947-6 (t. 1)
920
%a 978-83-01-13954-4 (t. 1-2)