book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2000.

Technolodzy żywności, Podręczniki akademickie

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2000.
Issue number
Wydanie 7.
Volume
582, [2] strony :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Additional information
Bibliografia na stronach 566-567. Indeks.
Object passwords
Technolodzy żywności
Podręczniki akademickie
020
%a 8320425026
245
%a Ogólna technologia żywności
250
%a Wydanie 7.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2000.
300
%a 582, [2] strony : %b ilustracje ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy / Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
504
%a Bibliografia na stronach 566-567. Indeks.
650
%a Technolodzy żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6

Available items

1.
Accession: 78622
Signature: 66
Status: Checked in

Most often borrowed