Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Tytuł
Mikrobiologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Numer wydania
Wyd. 7 popr.
UKD
579:663/664+637](075.3.053.7)
Informacje dodatkowe
Dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Żywność mikrobiologia. mikrobiologia.
Żywność mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych
Mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych
Podręczniki dla szkół zawodowych
080
%a 579:663/664+637](075.3.053.7)
245
%a Mikrobiologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 161, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
521
%a Dla uczniów kl. I sz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
650
%a Żywność
%x mikrobiologia.%x mikrobiologia.
650
%a Mikrobiologia
%v podręcznik dla szkół zawodowych
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych
%x mikrobiologia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.