Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności.
Dziuba, Jerzy (1944-2014)., Fornal, Łucja Autor
Year of publication: 2009
Biologia, Peptydy, Technologia żywności
available:
1 from 1
Author
Dziuba, Jerzy (1944-2014).
Fornal, Łucja Autor
Title
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności.
ISBN
978-83-2043-582-5
Place of publication
Warszawa
Publishing house
Wydawnictwo Naukowe PWN
Year of publication
2009
Volume
480 stron
Dimensions
24,2 cm
Object passwords
Biologia
Peptydy
Technologia żywności
Summary
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.
100
%a Dziuba, Jerzy
%d (1944-2014).
245
%a Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności.
260
%a Warszawa
%b Wydawnictwo Naukowe PWN
%c 2009
300
%a 480 stron
%c 24,2 cm
520
%a Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.
650
%a Biologia
650
%a Peptydy
650
%a Technologia żywności
700
%a Fornal, Łucja
%e Autor
920
%a 978-83-2043-582-5
Available items
1.
Accession: 3948
Signature: 3948/18
Signature: 3948/18
Status: Checked in