Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności.
Dziuba, Jerzy (1944-2014)., Fornal, Łucja Autor
Rok wydania: 2009
Biologia, Peptydy, Technologia żywności
dostępne:
1 z 1
Autor
Dziuba, Jerzy (1944-2014).
Fornal, Łucja Autor
Tytuł
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności.
ISBN
978-83-2043-582-5
Miejsce wydania
Warszawa
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania
2009
Objętość
480 stron
Rozmiary
24,2 cm
Hasła przedmiotowe
Biologia
Peptydy
Technologia żywności
Streszczenie
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.
100
%a Dziuba, Jerzy
%d (1944-2014).
245
%a Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności.
260
%a Warszawa
%b Wydawnictwo Naukowe PWN
%c 2009
300
%a 480 stron
%c 24,2 cm
520
%a Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.
650
%a Biologia
650
%a Peptydy
650
%a Technologia żywności
700
%a Fornal, Łucja
%e Autor
920
%a 978-83-2043-582-5
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 3948
Sygnatura: 3948/18
Sygnatura: 3948/18
Status: Do wypożyczenia