Białka w żywności i żywieniu.
Gawęcki, Jan (1944- ).
Rok wydania: 1998
Białka, Żywienie człowieka
dostępne:
1 z 1
Autor
Gawęcki, Jan (1944- ).
Tytuł
Białka w żywności i żywieniu.
ISBN
83-907366-4-0
Miejsce wydania
Warszawa
Wydawnictwo
Katedra Higieny Żywienia Człowieka
Rok wydania
1998
Hasła przedmiotowe
Białka
Żywienie człowieka
020
%a 8390736640
100
%a Gawęcki, Jan
%d (1944- ).
245
%a Białka w żywności i żywieniu.
260
%a Warszawa
%b Katedra Higieny Żywienia Człowieka
%c 1998
300
%a
%c
650
%a Białka
650
%a Żywienie człowieka
920
%a 83-907366-4-0
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 2807
Sygnatura: 2807/11
Sygnatura: 2807/11
Status: Do wypożyczenia