okładka

Technologie produkcji cukierniczej : podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. Cz. 2

Kaźmierczak, Magdalena, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2011.

Cukiernictwo, Cukiernictwo podręcznik dla szkół zawodowych, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kaźmierczak, Magdalena
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej : podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. Cz. 2
ISBN
978-83-7544-361-5 : zł 32,50
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2011.
Objętość
216 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.3-021.66)
664.14
664.1(075.3)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 215-216. Bibliogr. s. 215-216.
Hasła przedmiotowe
Cukiernictwo
Cukiernictwo podręcznik dla szkół zawodowych
Podręcznik
020
%a 9788375443615
080
%a (075.3-021.66)
080
%a 664.14
080
%a 664.1(075.3)
100
%a Kaźmierczak, Magdalena
245
%a Technologie produkcji cukierniczej : %b podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. %n Cz. 2 /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea, %c cop. 2011.
300
%a 216 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 215-216.%a Bibliogr. s. 215-216.
650
%a Cukiernictwo
650
%a Cukiernictwo %v podręcznik dla szkół zawodowych
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-361-5 : zł 32,50

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 028279
Sygnatura: 66/68
Status: Do wypożyczenia