Autor
Kaźmierczak, Magdalena
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej : podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. Cz. 2
ISBN
978-83-7544-361-5 : zł 32,50
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 215-216. Bibliogr. s. 215-216.
Hasła przedmiotowe
Cukiernictwo
Cukiernictwo podręcznik dla szkół zawodowych
100
%a Kaźmierczak, Magdalena
245
%a Technologie produkcji cukierniczej :
%b podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Rea,
%c cop. 2011.
300
%a 216 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 215-216.%a Bibliogr. s. 215-216.
650
%a Cukiernictwo
%v podręcznik dla szkół zawodowych
920
%a 978-83-7544-361-5 : zł 32,50