okładka

Kiszonki i fermentacje

Baron, Aleksander, Wydawnictwo Pascal

Rok wydania: 2016.

Fermentacje, Kiszonka (pasza), Kucharstwo metody, Postępowanie z żywnością metody, Przechowywanie żywności, Przepisy kulinarne, Publikacja bogato ilustrowana

dostępne:

1 z 1

Autor
Baron, Aleksander
Wydawnictwo Pascal
Tytuł
Kiszonki i fermentacje
ISBN
978-83-7642-839-0 : zł 64,90
Miejsce wydania
Bielsko-Biała :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Pascal,
Rok wydania
2016.
Objętość
239, [1] strona :
Rozmiary
27 cm.
UKD
641.55/.56
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronie 238. Bibliografia na stronie 238.
Hasła przedmiotowe
Fermentacje
Kiszonka (pasza)
Kucharstwo metody
Postępowanie z żywnością metody
Przechowywanie żywności
Przepisy kulinarne
Publikacja bogato ilustrowana
020
%a 9788376428390
080
%a 641.55/.56
100
%a Baron, Aleksander
245
%a Kiszonki i fermentacje /
260
%a Bielsko-Biała : %b Wydawnictwo Pascal, %c 2016.
300
%a 239, [1] strona : %b fotografie ;%b fotografie ; %c 27 cm.
504
%a Bibliografia na stronie 238.%a Bibliografia na stronie 238.
650
%a Fermentacje
650
%a Kiszonka (pasza)
650
%a Kucharstwo %x metody
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
650
%a Przechowywanie żywności
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
710
%a Wydawnictwo Pascal
920
%a 978-83-7642-839-0 : zł 64,90

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 7915
Sygnatura: 641
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane