Tytuł
Kiszonki i fermentacje
ISBN
978-83-7642-839-0 : zł 64,90
Miejsce wydania
Bielsko-Biała :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Pascal,
Objętość
239, [1] strona :
Hasła przedmiotowe
Fermentacje
Postępowanie z żywnością metody
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronie 238. Bibliografia na stronie 238.
245
%a Kiszonki i fermentacje /
260
%a Bielsko-Biała :
%b Wydawnictwo Pascal,
%c 2016.
300
%a 239, [1] strona :
%b fotografie ;%b fotografie ;
%c 27 cm.
504
%a Bibliografia na stronie 238.%a Bibliografia na stronie 238.
650
%a Kucharstwo
%x metody
650
%a Postępowanie z żywnością
%x metody
650
%a Przechowywanie żywności
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
710
%a Wydawnictwo Pascal
920
%a 978-83-7642-839-0 : zł 64,90