okładka

Jabłka

Gasik, Anna

Rok wydania: 1984

Jabłka, Przetwory owocowo-warzywne, Jabłka kucharstwo i przetwórstwo., Książka kucharska

dostępne:

0 z 1

Autor
Gasik, Anna
Tytuł
Jabłka
ISBN
83-225-0140-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1984
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
111, [1] s. ;
Rozmiary
17 cm.
Seria
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
UKD
641.5.021
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Jabłka
Przetwory owocowo-warzywne
Jabłka kucharstwo i przetwórstwo.
Książka kucharska
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Gasik, Anna
245
%a Jabłka /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1984 %e (Rzesz :%e (Rzesz : %f RZG).%f RZG).
300
%a 111, [1] s. ; %c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
650
%a Jabłka
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
650
%a Jabłka %x kucharstwo i przetwórstwo.
655
%a Książka kucharska
920
%z 83-225-0140-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 44427
Sygnatura: 641
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/01/11

Najczęściej wypożyczane