book cover

Jabłka

Gasik, Anna

Year of publication: 1984

Jabłka, Przetwory owocowo-warzywne, Jabłka kucharstwo i przetwórstwo., Książka kucharska

available:

1 from 1

Author
Gasik, Anna
Title
Jabłka
ISBN
83-225-0140-8
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Watra",
Year of publication
1984
Issue number
[Wyd. 2].
Volume
111, [1] s. ;
Dimensions
17 cm.
Series
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
UDC
641.5.021
641.5.021
Object passwords
Jabłka
Przetwory owocowo-warzywne
Jabłka kucharstwo i przetwórstwo.
Książka kucharska
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Gasik, Anna
245
%a Jabłka /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1984 %e (Rzesz :%e (Rzesz : %f RZG).%f RZG).
300
%a 111, [1] s. ; %c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
650
%a Jabłka
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
650
%a Jabłka %x kucharstwo i przetwórstwo.
655
%a Książka kucharska
920
%z 83-225-0140-8

Available items

1.
Accession: 44427
Signature: 641
Status: Checked in

Most often borrowed