okładka

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa, Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2007.

Jakość produktu, Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Żywność technologia higiena podręcznik akademicki, Jakość produktu podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Higiena produkcji żywności
ISBN
978-83-7244-893-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2007.
Numer wydania
Wyd. 3 popr.
Objętość
335 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
663/664:614.3:658.56:613.2:616-099](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Jakość produktu
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Jakość produktu podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 9788372448934
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
080
%a 663/664:614.3:658.56:613.2:616-099](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 3 popr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2007.
300
%a 335 s. : %b il. ;%b il. ;%b il., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Jakość produktu
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x higiena
655
%a Podręcznik
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7244-893-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 38621
Sygnatura: 66/69
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane