okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek, Bednarski, Włodzimierz Redakcja., Reps, Arnold Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2013.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia, Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki, Biotechnologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Reps, Arnold Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-7926-074-4
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wyd. 2. zm., dodr.
Objętość
498 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
577
579.67
663
664
579.67:663/664:577](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Biotechnologia podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 9788379260744
080
%a (075.8)
080
%a 577
080
%a 579.67
080
%a 663
080
%a 664
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2. zm., dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2013.
300
%a 498 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Biotechnologia %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-7926-074-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 13899f
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane