Autor
Tomaszewska-Bolałek, Magdalena
Tytuł
Tradycje kulinarne Polski
ISBN
978-83-67799-08-9 (oprawa miękka) : zł 88,20
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Hanami Radosław Bolałek,
Objętość
350, [2] strony :
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia na stronach 338-350.
Hasła przedmiotowe
Dziedzictwo kulinarne
Przepisy Kulinarne (seria)
Publikacja bogato ilustrowana
Słowa kluczowe
regionalia
100
%a Tomaszewska-Bolałek, Magdalena
245
%a Tradycje kulinarne Polski /
260
%a Warszawa :
%b Hanami Radosław Bolałek,
%c 2023.
300
%a 350, [2] strony :
%b fotografie, ilustracje, portrety ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 338-350.
650
%a Dziedzictwo kulinarne
650
%a Kuchnia regionalna
650
%a Turystyka kulinarna
655
%a Przepisy Kulinarne (seria)
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
920
%a 978-83-67799-08-9 (oprawa miękka) : zł 88,20