Pieczone mięsa.
International Masters Publishers
Rok wydania: cop. 2012.
Potrawy mięsne, Książka kucharska
dostępne:
1 z 1
Autor
International Masters Publishers
Tytuł
Pieczone mięsa.
ISBN
978-83-89201-23-2 (seria)
Miejsce wydania
[Warszawa] :
Wydawnictwo
International Masters Publishers,
Rok wydania
cop. 2012.
Objętość
64 s. :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Smaki Świata : złota kolekcja przepisów
UKD
641.55/.56
Informacje dodatkowe
Tekst tł. Tekst tł.
Hasła przedmiotowe
Potrawy mięsne
Książka kucharska
020
%a 9788389201232
080
%a 641.55/.56
245
%a Pieczone mięsa.
260
%a [Warszawa] :
%b International Masters Publishers,
%c cop. 2012.
300
%a 64 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
490
%a Smaki Świata : złota kolekcja przepisów
546
%a Tekst tł.%a Tekst tł.
650
%a Potrawy mięsne
655
%a Książka kucharska
710
%a International Masters Publishers
920
%a 978-83-89201-23-2 (seria)
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 4730
Sygnatura: H
Sygnatura: H
Status: Do wypożyczenia