Pieczone mięsa.
International Masters Publishers
Year of publication: cop. 2012.
Potrawy mięsne, Książka kucharska
available:
1 from 1
Author
International Masters Publishers
Title
Pieczone mięsa.
ISBN
978-83-89201-23-2 (seria)
Place of publication
[Warszawa] :
Publishing house
International Masters Publishers,
Year of publication
cop. 2012.
Volume
64 s. :
Dimensions
21 cm.
Series
Smaki Świata : złota kolekcja przepisów
UDC
641.55/.56
Additional information
Tekst tł. Tekst tł.
Object passwords
Potrawy mięsne
Książka kucharska
020
%a 9788389201232
080
%a 641.55/.56
245
%a Pieczone mięsa.
260
%a [Warszawa] :
%b International Masters Publishers,
%c cop. 2012.
300
%a 64 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
490
%a Smaki Świata : złota kolekcja przepisów
546
%a Tekst tł.%a Tekst tł.
650
%a Potrawy mięsne
655
%a Książka kucharska
710
%a International Masters Publishers
920
%a 978-83-89201-23-2 (seria)
Available items
1.
Accession: 4730
Signature: H
Signature: H
Status: Checked in