Autor
Katz, Sandor Ellix (1962- )
Kotarski, Bartłomiej Marcin Tłumaczenie
Wydawnictwo Kobiece, Łukasz Kierus
Tytuł
Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu, ziaren, nabiału, strączków i innych produktów
ISBN
978-83-67014-35-9 (oprawa twarda) : zł 79,90
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Kobiece,
Numer wydania
Wydanie III.
Informacje dodatkowe
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Bibliografia, netografia na stronach 547-560. Indeks. Bibliografia, netografia na stronach 547-560. Indeks.
Książka dostępna także jako e-book.
Hasła przedmiotowe
Fermentacja
100
%a Katz, Sandor Ellix
%d (1962- )
245
%a Sztuka fermentacji :
%b praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu, ziaren, nabiału, strączków i innych produktów /
260
%a Białystok :
%b Wydawnictwo Kobiece,
%c 2021.
300
%a 620 stron :
%b fotografie, ilustracje ;%b fotografie, ilustracje ;
%c 25 cm.
500
%a Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 547-560. Indeks.%a Bibliografia, netografia na stronach 547-560. Indeks.
530
%a Książka dostępna także jako e-book.
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Kotarski, Bartłomiej Marcin
%e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Kobiece, Łukasz Kierus
920
%a 978-83-67014-35-9 (oprawa twarda) : zł 79,90